SKRIVA UPP NYHETSBREV OCH FÅ 10% rabatt på din första beställning!

Du kommer att få nyhetsbrev med alla våra bra erbjudanden och nyheter i 
framtiden.

Rabattkoden skickas per. E-post

Köpbestämmelser

Dataskydd
Dina personliga data behandlas alltid etiskt korrekt av Nail4you. är godkända av danska Datatilsynet. Dina persondata är en förtroendesak.

Nail4you lämnar inte över uppgifter till 3:e-part. Du riskerar alltså inte, att vi säljer dina uppgifter eller använder dem i annat syfte än att leverera din beställning. För att göra detta behöver vi ditt namn, din adress, ditt telefonnummer och din mail-adress.

Dessa uppgifter används endast för att kunna leverera din beställning. Uppgifterna sparas för bokföring. Om du betalar med Dankort eller annat betalkort i Nail4you skyddas dina data med en säkerhedsmetod känd som SSL. Det betyder att dina data krypteras och skyddas mot intrång. Nail4you förvarar inte kundernas betalkortsupgifter, utan förmedlar endast kontakten till PBS, som har hand om betalningen.

Beställning och avbeställning
Du kan beställa genom att använda beställningsformuläret på Nail4you. Du kan även beställa genom att kontakta oss på mail support@nail4you.dk alla vardagar mellan 9.00 och 14.00. Vid beställning av varor mot postförskott skickar Nail4you en orderbekräftelse till den mailen som angetts och ringer även, som kontroll, till telefonnumret som angetts. Orderbekräftelsen bör du spara i fall du behöver kontakta oss vid ett senare tillfälle. Vid betalning med betalkort eller annan förskottsbetalning expedieras beställningen så fort betalning har registrerats hos Nail4you.

Nail4you expedierar så fort som möjligt, oftast samma dag eller inom 1-2 dagar. Eventuella avbeställningar måste därför ske så fort som möjligt för att undvika att varan inte redan har skickats.

Alla beställningar som har gjorts hos Nail4you innan klockan 09:30 på vardagar försöker vi skicka redan samma dag. Vill du avbeställa kan detta göras innan klockan 11.00 Du kan avbeställa genom att skicka ett mail till support@nail4you.dk

Behandling av ärendet underlättas om du uppger ditt ordernummer. Ordernumret finns i den e-mailen som skickas till dig direkt efter att din beställning har gjorts.

Betalningssätt
Hos Nail4you kan du betala på flera olika sätt. De olika betalningssätten medför olika frakt/administrationskostnader.

Betalning med Dankort, VISA, MasterCard, e-Dankort, Diners, American Express, JCB og VISA Elektron
Betalning med dessa kort är snabbt, enkelt och säkert när du handlar på nätet. Det danska systemet för betalning med betalkort är ett av världens bästa. När du betalar med betalkort utgår en kortavgift. Denna avgift betalas i vanliga fall av dig som kund, men när du handlar hos Nail4you betalar vi denna avgift.

Disclaimer
När du handlar hos Nail4you accepterar du som kund samtidigt våra köpvillkor.

Spedition
Beställningar gjorda innan klockan 12.00 på vardagar expedieras i vanliga fall redan samma dag. Alla beställningar skickas som paket.

Ånger och ångerrätt
Ångrer du ditt köp inom 14 dagar och önsker att att returnera en eller flera varor skickar du den till:

Nail4you
Halsskov Torv 2
4220 Korsør 
Danmark

Vidare måste du bifoga uppgifter som gör det möjligt för oss att identifiera dig. Du får alltså inte glömma bort att skriva ditt namn, adress och telefonnummer. Har du kvar ditt kvitto/din faktura får du gärna bifoga en kopia. Slutligen får du inte glömma bort att uppge ditt konto- och clearingnummer så att vi kan överföra pengarna till dig.

Skulle du ångra ditt köp måste varan returneras i oöppnad originalemballage. Är emballaget sönder eller öppnad kan vi göra ett avdrag på upp til 50% av varans värde. Se därför till att varan är väl inpackat innan du skickar tillbaka den. Efter att vi har tagit emot varan hos Nail4you krediterer vi kostnaden och för över pengarna till dig inom 8 dagar.

Fraktkostnader
Gls Pris 60 DKK.

Garanti
Alla produkter/varor sålda i Danmark via vår nätbutik säljs i överensstämmelse med dansk lag. "Købelovens § 83" säkrar konsumenten 2 års garanti. Garantin gäller för alla sålda varor.

Orderbekräftelse
Efter att du beställd varor hos Nail4you kommer du ta emot en orderbekräftelse per mail. Bekräftelsen är ditt bevis på att beställningen har tagits emot och att beställningen har accepterats. Korrekt mail-adress måste anges för att du ska kunna ta emot orderbekräftelsen.

Orderbekräftelsen innehåller information om vilka varor som beställts, vald betalningssätt och den totala kostnaden inklusive fraktkostnader.

Momsfri
Vi skickar inte varor för export, alla varor är med andra ord inklusive dansk moms. Du kan söka om att få den danska momsen återbetald genom att kontakta told og skat.

Priser
Alla priser på Nail4you är inklusive 25 % moms. Administrations- och fraktkostnader beror på vald betalingssätt och kommer framgå när betalningssätt väljs.

Reklamation
Har du en defekt vara du har köpt hos Nail4you kan du inom 2 år, från det att du tagit emot varan, returnera den till oss för ersättningsvara:

Nail4you
Halsskov Torv 2
4220 Korsør
Danmark

Du måste skicka varan till oss inom 'rimlig tid'. Det är för dig - och för oss - smidigt att ersättning sker så fort som möjligt.

Garantin omfattar alla fel som beror på produktfel eller fel som uppstått till följd av NORMAL användning. Naturligt slitage, felaktig användning osv. räknas inte som normal användning. Garantin täcker inte heller skador som täcks av någon form av försäkring.

Ansvar för varorna
Ansvaret för varor köpta hos Nail4you overgår till dig som konsument vid leveranstillfället.

Med reservation för fel, slutsålda och utgångna varor.

Nagelkit

Nagelkit

Det finns 14 produkter

Filter by:

Startpakke System
Visar 1 - 14 av 14 produkter

Nagelkit - Hos Nail4you har vi nagel startset till att göra både gele- och akrylnaglar. Här hittar du det perfekta nagel startsettet till att komma igång med att göra  gele- eller akrylnaglar. Vi har startkit till dig som vill förstärka dina egna naglar. 
Med ett stark nagel kit till endast 270,- kommer du enkelt igång med att göra en bra
förstärkning på tunna naglar. Om du vill göra snygga franska naglar, kan vi erbjuda dig vår populäraste och mest sålda gele nagel startset till endast 675,-, normal pris 1498,-. I detta startset hittar du allt vad du behöver för att komma igång med att göra franska naglar med vita nageltippar och nagellim. Vi kan också erbjuda dig ett nagelstartset där du bygger upp dina gele eller akrylnaglar på mall, helt utan tippar. Om det är denna metod som tilltalar dig, har vi ett gele nagel schablon startset till endast 975,-, normal pris 1259,-, med allt vad du behöver, från uv-lampa 36 w till nagelbuffer. Nagelstartset med schabloner kan du också få till akrylsystemet, här får du ett komplett startset till endast 459,-, normal pris 630,-. Med detta akryl nagel startset kommer du lätt igång med att göra snygga franska naglar, utan användning för tippar. Med ett professionellt gele nagel startset får du allt du behöver för att göra snygga gelenaglar på dig själv och vännerna, och mera därtill. Detta gelenagel startset får ditt nagelbord att framstå läckert och professionellt, med många genomtestade kvalitéts produkter, där medföljer bl a 3 annorlunda uv geleer och en 36 w uv lampa. Just nu får du detta läckra gelenagel set för endast 1689,-, normal pris 2459,-. I nagelstartsettena är där allt som du behöver för att komma igång med att göra snygga naglar. Och vi finns alltid redo till att hjälpa di, om du har frågor om ditt startset. Du behöver bara kontakta oss på tlf 0723-89 41 14 eller maria@nail4you.dk
Vill du lära dig hur man bygger en gele eller akrylnagel från grunden, så kan vi erbjuda dig våran 4 dagars nageltekniker utbildning. Läs mer under nagelutbildningar.
 

Acceptera

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her